31.5.13

Porto Zante Villas & Spa

Ukoliko još niste odlučili kuda ove godine na odmor, mi vam predlažemo jedno od najlepših ostrva Grčke -  Zakynthos (Zakintos). Ostrvo poznato po prelepim peščanim plažama i azurno plavom moru.


Porto Zante Villas & Spa je mali boutique luksuzni hotel. Nalazi se na  Zakynthos (Zakintos) ostrvu, na privatnoj peščanoj plaži u zavučenoj uvali, zapadno od grčkog kopna. Gosti hotela će uživati u ekskluzivnim luksuznim vilama koje se nalaze na samoj plaži. Svaka od ovih luksuznih vila poseduje svoj bazen. U ovom prelepom boutique hotelu uživaće te u potpunosti uz 24h uslugu.






Gosti u Porto Zante Villas doživeće visoki nivo usluga, udaljeni od velikih bezličnih hotela. Ovo luksuzno odmaralište  nudi apsolutnu privatnost, veličanstvene pejzaže i apsoultno uživanje u izvrsnoj hrani i autentičnom grčkom gostoprimstvu.




Svaka vila je savremeno i luksuzno opremljena tako da udovolji i najzahtevnijem gostu. Mermerna kupatila opremljena su sa Bvlgari keramikom i Valentino peškirima. Na samom dolasku u vilu čekaće vas pokloni dobrodošlice - šampanjac i korpa sa voćem, a do vaše vile će vas dovesti limuzina.







Doživite nezaboravno Spa iskustvo sa preko 20 vrsta tretmana, i to u privatnosti svoje vile. Iskusni Spa terapeuti pružiće vam jedinstveni osećaj uživanja u prirodnim i efektivnim tretmanima koji kombinuju prirodne preparate sa modernim iunovativnim tehnikama masaža.



 xoxo ŽiS

Za više informacija posetite: Porto Zante Villas & Spa

No comments:

Post a Comment