20.5.13

Muškarci su romantičniji od žena

Pripadnici jačeg spola su zapravo romantičniji od žena mada nekad zaboravljaju obljetnice, a poklone za Valentinovo kupuju u zadnji tren.
Tako se 48 posto njih barem jednom u životu zaljubilo na prvi pogled, dok se isto dogodilo manje od 28 posto žena, pokazala je studija Sveučilišta Washington i Sveučilišta Virgina na 10.000 ljudi.




Sklonost brzom zaljubljivanju rezultira i time da su muškarci i nevjerniji spol, pa je tako trećina njih prevarila svog partnera.



Većina muškaraca i žena smatraju kako seksualna prevara koja ne uključuje osjećaje i nije "tako strašna", no s time se sigurno ne bi složile njihove bolje polovice. Tako velik broj ispitanika smatra da preljub podrazumijeva i emocije.


Oko 74 posto ljudi u vezama kažu za sebe da su sretni, dok 66 posto njih vjeruju da im je trenutni partner "srodna duša".
Najvažniji sastojak uspješne veze za većinu ispitanika je dobra komunikacija, a redoviti izlasci, strastveni poljupci, masaže i izmjenjivanje nježnosti način su za održavanje strasti i bliskosti.




Žis-D

No comments:

Post a Comment