O NAMA


Magazin „Život i Stil“ je nastao kao projekat grupe ljudi kojima novinarstvo nije profesija. Osnovna ideja je da delimo zanimljive i aktuelne teme sa Vama, našim čitaocima, na  kvalitetniji način nego što se to čini na društvenim mrežama.

Članovi „Život i Stil“ tima su prijatelji iz svih bivših jugoslovenskih republika. Teme koje ćete ovde naći su životne, a odabir je jednostavan. O onome što nas zainteresuje prikupimo što je moguće više informacija, i podelimo ih sa Vama, računajući da bi još nekom moglo biti zanimljivo. Pišemo za urbanu, kreativnu, pametnu publiku...o gradskim dešavanjima, životu, seksu, putovanjima i svim drugim zanimljivim temama.

Nikada nećemo objaviti ni podržati sadržaje koji na bilo koji način zadiru u političke odluke na nivou država, ni one koji degradiraju ljude bez obzira na nacionalnu, rasnu i versku pripadnost.

Ukoliko vam se dopada ono što radimo, možete nas pratiti preko “Google Friend Connect” opcije, i tako dobijati na Vaš e-mail nove tekstove objavljene na našem internet magazinu. Ukoliko želite čitati o nečemu što do sada nismo objavjivali, slobodno nas kontaktirajte i recite nam temu o kojoj bi voleli da čitate, a mi ćemo se potruditi da Vam udovoljimo u Vašim željama.
Srdačan pozdrav i prijatan dan želi Vam,
Magazin Život i Stil