16.5.13

Nova Freywille linija nakita - Spirit of Africa

Napravite još jedan korak i krenite u dalje umetničko putovanje otkrivajući fascinantni duh Afrike koji odaje poštu predivnoj prirodi i ambijentu ovog kontinenta. Freywille predstavlja još jedan očaravajući Safari dizajn delikatnih boja i nežnih nijansi ukrašen glatkim rodijum – paladijumom. Umetnički dizajn dragocenog vaternog emajla, laskajući bojama, koje bude razigrane nijanse afričkog raznolikog svakodnevnog života i vibrantne atmosfere. Nežna žuta boja pustinjskog peska zajedno sa toplim nijansama braon Savane preneće vas na novi Safari, potpuno novo iskustvo za vaša čula.























Freywille kreira neverovatno dragoceni nakit od vatrenog emajla, kao i luksuzne aksesoare. Ograničena produkcija u proizvodnji na originalnoj adresi, u samom centru luksuznog evropskog grada Beča, gde je kompanija i osnovana 1951.godine, garantuje najviše standarde kvaliteta u samom dizajnu i proizvodnji.


  •  Nove nežne pastelne boje
  •  Rodijum  - paladijumski finiš    
  •  Dekor koji je dodatno rafinisan 18karatnim belim zlatom




























  O Brendu:
 
Freywille uvek stavlja kreativnost na prvo mesto u svom radu: originalni Freywille stil – novi stil ovog brenda, ukrašavanje emajla i tehnike vatrenog emajla visokog kvaliteta – kreirane su u osamdesetim godinama od strane mladog dizajnerskog tima, zlatara i eksperata tehnike finog emajliranja. Apsolutno svaka kolekcija bazira se na idejama evropske i humanističke filozifije, u osnovama nematerijalne i emocionalne. Freywille trenutno ima 90 butika širom sveta, sa više od 550 zaposlenih koji šire dragoceni duh ove kompanije u 35 zemalja, pokrivajući 4 kontinenta.

xoxo ŽiS

No comments:

Post a Comment