27.5.13

Kate Moss za Britanski Vogue

Junsko izdanje britanskog Vogue-a krase fotografije popularne manekenke Kate Moss koja nam pokazuje kako izgleda opuštanje na suncu St. Bart-a. Ona se po ko zna koji put našla na naslovnoj strani jednog od najznačajnijih modnih magazina na svetu.

























Kako ovaj broj najavljuje trendove za predstojeće leto, Patrick Demarchelier zabeležio je fotografije, na kojima preplanula Kate na ostrvu St. Barths pozira u kreacijama svetski poznatih dizajnera. Cvetni dezeni, animal print i pruge su bili najviše zastupljeni trendovi na ovom snimanju, čija je tema bila glamur na plaži.


Sarah Harris (modni direktor britanskog VOGUE izdanja) ispituje nove stilove viđene do sada samo na modnim pistama. Za koji god način odevanja da se odlučite, potrudite se da pratite njene savete o tome kako da se obučete i stilizujete. Takođe su nam predstavljeni neizostavni "Must Have" odevne predmete koje možete nositi i po gradu i po obalama nekog od letovališta ove sezone: T- blouse (Luksuzni rimejk majice kratkih rukava), letnje sandale i nove trendi dezene.
Uživajte u fotografijama letnjeg izdanja jedne od najbolje stilizovanih žena današnjice. 






 xoxo ŽiS

No comments:

Post a Comment