24.4.13

Na Aukciji cipele Carrie Bradshaw

Svi obožavaoci serije Seks i Grad biće oduševljeni da čuju da je Sara Džesika Parker potvrdila da će staviti na aukciju svoje cipele iz svoje hit serije. Četrdesetosmogodišnja glumica doniraće tri para iz popularne serije Derena Stara u produkciji HBO kako bi se sakupio novac za njujoršku LaGuardia školu muzike, umetnosti i performansa, koju inače pohađa Madonina ćerka.Za aukcioniranje ona će donirati svoje Prada, Dolce Vita i Jonathan Kelsey cipele, koje će lično ona potpisati, na nekima će se naći čak i ručno pisana poruka poput: „Čuvajte se i budite pažlljivi“ kao na srebrnim sandalama od zmijske kože Jonathana Kelseya.

Pored cipela iz serije Seks i Grad, pink platforme Britni Spirs sa njene Crazy turneje, košarkaške patike Šekil O'Nila i Madonine ozloglašene čizme sa štiklom koje idu preko kolena, i koje je ona nosila na svom Super Bowl nastupu takođe će biti ponuđeni na aukciji.

Tu će takođe biti i braon kožne čizme Elvisa Prislija, krznene čizme Silvestera Stalonea i Eminemove bele patike.No comments:

Post a Comment