22.4.13

Kurumba, Maldivi

Odmaralište Kurumba Maldives se nalazi na privatnom, tropskom ostrvu u Severnom Male Atolu (Atol  je prstenast koralni greben sa obodom koji okružuje lagunu). Ima predivne bele peščane plaže i živopisna stabla kokosa.












Bujna Kurumba Maldivi ima 180 luksuzno opremljenih bungalova i vila, a neke vile imaju i privatne bazene. Odmaralište ima 2 otvorena bazena sa slatkom vodom, 3 teniska terena i fitnes centar. Restorani odmarališta Kurumba nude impresivan izbor različitih nacionalnih kuhinja, uključujući jela italijanske, japanske, indijske i libanske kuhinje, ali ćete biti u iskušenju da se iskradete sa voljenom osobom i provedete romantično veče uz sveće i večeru na plaži.





Spa centar nudi širok izbor tretmana, paviljon za jogu i salon za opuštanje. Na raspolaganju su vam ture po ostrvima i ribolovački izleti, kao i ekskurzije prilagođene željama gostiju. Odmaralište može za vas organizovati jedinstvene vožnje čamcima sa staklenim dnom iz kojih se možete diviti raznobojnim koralnim grebenima.









Uživajte u slikama


1 comment:

  1. Ovdje sigurno ima jedan odličan spa centar, a ove slike me posebno oduševljavaju svojom ljepotom. Idealan odmor bi ovo bio.

    ReplyDelete