13.6.13

Pošaljite virtuelni Burberry poljubac!

Komapnije Burberry i Google udružile su se i stvorile projekat koji se možda najbolje može opisati kao virtuelno pismo zapečaćeno poljupcem.

























Projekat vam omogućava da snimite svoj jedinstveni otisak usana i pošaljite ga voljenoj osobi. I ne brinite, vaš poljubac će doći u najlepšem izdanju jer ga možete prilagoditi različitim nijansama Burberri karmina pre slanja u bilo koji grad širom sveta. Uz pomoć Burberry platforme korisnici mobilnih telefona i Google Chroma moći će da uživaju u ovom zabavnom virtuelnom slanju poljupca. Google Earth i Street View technologija uz kreativnu viziju Burberry-ja omogućava vam da delite ovaj sadržaj preko Google+ i drugih društvenih medija.
Кristofer Bejli, glavni kreativni direktor Burberrija, rekao je: "Ideja je vrlo jednostavna. Da pošaljete jedan od svojih ličnih poljubaca, digitalno, bilo kome, bilo gde u svetu. I onda sledi putovanje vašeg poljupca kroz najlepše predele. Želeli smo da se stavi malo srca i duše u neki od digitalnih projekata i ovo je zaista zabavan projekat. Jedva čekam da čujem vaše odgovore, a ja ne mogu da dočekam da gledam svoje poljupce kako lete širom sveta, jer možete ih gledati uživo, kako putuju iz jedne zemlje u drugu. "


Možete početi sa slanjem poljupca na: Burberry Kisses

xoxo ŽiS


No comments:

Post a Comment