23.6.13

Najbolje Honeymoon Destinacije

Medeni mesec treba da bude putovanje koje će buditi uspomene na svaki pomen ljubavi, koje ćete vi i vaša druga polovina pamtiti sa osmehom sećati... Zašto onda ne bi to bilo jedno jedinstveno putovanje, puno avanture, dobrih vibracija i nesvakidašnjih prizora?! Iskočite iz kalupa, zaplovite u avanturu vaših života i izaberite neku od egzotičnih destinacija poput Maldiva, Sejšelskih ostrva ili Mauricijusa.
























Smešteni na istočnoj obali Afrike u Indijskom okeanu, Sejšelska ostrva sa razlogom nose titulu najlepših plaža na svetu, bez gužvi i mnogo turista, ova tropska destinacija čini idealno mesto za vaš medeni mesec.





























U blizini afričke obale, ostrvo Mauricijus obiluje romantičnim lagunama, kilometarskim peščanim plažama  i koralnim grebenima gde ćete moći da uživate u svakom trenutku sa svojom voljenom osobom i stvarati momente za pamćenje. Vaš medeni mesec upotpuniće luksuzni hoteli i odmarališta kao i gastronomski specijaliteti i okolna netaknuta priroda.




























Preko 2000 malenih ostrva u Indijskom okeanu čine Maldive jednim od najinteresantnijih svetskih arhipelaga i svakako idealnim rajem za vaš savršeni medeni mesec. Zasigurno će tirkizno more, biserno beli pesak i uvek suncem obasjano nebo učiniti svoju magiju, a na vama je da je začinite ljubavlju i toplinom.
























Ako ste ipak odlučili da vaš medeni mesec provedete u nekoj od svetskih metropola Pariz je idealna destinacija za vas. Za totalno romantični ugođaj, šetnje kroz uske pariske uličice, večere u lepim restoranima dok iza vas puca pogled na Ajfelovu kulu... Pariz je provereno dobar početak zajedničkog života.



























xoxo ŽiS


No comments:

Post a Comment