7.6.13

Ekskluzivna revija Armanija u Rimu

Armani je 5. juna održao ekskluzivnu modnu reviju u glavnom gradu Italije. Revija pod nazivom "One Night Only" održana je u Palazzo della Civiltà Italiana u centru italijanske prestonice. 



Na pisti su prošetali modeli u kreacijama iz muških i ženskih kolekcija Emporio Armani i Giorgio Armani za jesen/zimu 2013/2014 i Giorgio Armani Privè za sezonu proleće/leto 2013. Revijom je prikazano 300 modnih dodataka i 62 haljine, a većina ovih odevnih komada naći će se u novom butiku koji Armani otvara u Via Condotti u Italiji.





























Tina Turner, Sophia Loren, Milla Jovovich, Samuel L Jackson i jos preko 600 rimljana zaljubljenih u kreacije ovog nenadmašnog kreatora prisustvovalo je proslavi povodom revije u Rimu.






Počevši od 30. Maja, Armani je postavljao po jedan video svaki dan, kao uvid u same početke Armani brenda i njegove reputacije u Rimu. Sam sadržaj odaje počast gradu Rimu.


Početna strana sajta pokazuje interaktivno odbrojavanje, tako da možete kliknuti na predhodne dane da pogledate sadržaj.  Do sada je sadržaj predstavljao uvod u sam događaj, live stream, video intervjue sa poznatima koji su prisustvovali događaju, kao i intervju sa samim Armanijem.

Pogledajte iz prve ruke ovaj multimedijalni događaj i uživajte novim Armani kreacijama za koleciju jesen/zima 13/14:



 xoxo ŽiS

No comments:

Post a Comment