25.7.13

Monokini

Monokini je ženski kupaći kostim iz jednog dela. Nastao je šezdesetih godina dvadesetog veka. Kreator je bio Rudi Gajhard koji je započeo pravu modnu revoluciju kreiranjem kupaćeg kostima koji je više otkrivao nego što su na to navikle dame 60-tih godina. Monokini koji je on predstavio 1963. naišao je na veliku osudu mnogih jer se radilo samo o donjem delu kupaćeg kostima sa visokim strukom dok su grudi bile potpuno gole. 

























Današnji monokini je dosta konzervativniji. Svakako je seksi i otkriva sve ženske obline ali poseduje donji i gornji deo, koji su spojeni alkama ili trakama od različitih materijala. Monokini je jedan od najzanimljivijih kupaćih kostima koji možemo videti na ženi, razni otvori u različitim dimenzijama, naglasiće one obline koje želite i svakako nećete proći nezapaženo na plaži.




Međutim, monokini je zahtevan tip kupaćeg kostima. Morate imati zategnuto telo i ravan stomak ukoliko želite da tople dane na plaži ili bazenu provedete u ovom neodoljivom seksi komadu.









Ako ste ovog leta spremne da isprobate nešto novo i drugačije, odlučite se za monokini  Izbor modela i boja je zaista veliki. Pastelni tonovi, leporad print, havajsko cveće… Izbor je na vama.


xoxo ŽiS





No comments:

Post a Comment