3.11.13

Baileys čokolada na dugme!

Rude Goldberg mašina servira vam savršenu čašu Baileys Chocolate Luxe…Kada imate nešto ekskluzivno poput novog Baileys Chocolat Luxe, dekadentnu mešavinu finog irskog viskija, mleka i belgijske čokolade, potreban vam je odgovarajući način za serviranje – poput masivne Rube Goldberg mašine, koja vam sipa savršenu mešavinu Baileysa, čokolade i leda, kao deo najnovije reklamne kampanje.
























2.11.13

Noć iz bajke - Srednjevekovni zamak u Italiji

Sa lokacijom u Abruzzo planinama, na visini od 1250 metara iznad nivoa mora nalazi se S. Stefano di Sessanio selo…Ovo je zaista slikovito srednjovekovno naselje u vidu tvrđave, na samo dva sata od Rima. Oriano Associati Architetti odlučili su da očuvaju i osveže istorijsku strukturu ovog drevnog zamka, pretvorivši ga u jedinstveni hotel. 


1.11.13

"Pink Star" dijamant - Najskuplji dijamant na svijetu

Dijamant "Pink Star", koji teži nevjerojatnih 59.60 karata, izložen je u luksuznom hotelu u Ženevi, a na aukciji bi se trebao naći 13. studenog.  "Pink Star" izrezan je i izbrušen od 132.5 karatnog dijamanta iskopanog u rudnicima De Beers negdje u Africi 1999. godine. 


Irina Shayk - Novo lice za Avon Brazil

Irina Shayk, ruski model, postala je zaštitno lice kozmetičkih proizvoda marke Avon za jesen/zimu 2014. sezone. Izgleda prekrasno s raznim  make-up stilovima poput zelenog i ljubičastog smokey eyesa, crvenim i nježnim ruževima, kao i prekrasnim nijansama laka za nokte, od tamnijih do toplih tonova.





























Beach Bunny - Kupaći kostimi za 2014.

Novu kolekciju kupaćih kostima Beach Bunny Cruise  Lady 2014 predstavlja model Nina Agdal. Nina izgleda spektakularno u raznobojnim i čipkastim kostimima, na egzotičnim plažama u pozadini sa čistim morem i bijelim pijeskom. Čipka na Beach Bunny kostimima postala je trend, a vrlo su seksi i elegantni. U kolekciji se nalaze i čipkaste duge hlače modre i bijele boje, mrežaste tunike, kao i trendi korzeti inspirirani bikinijem.