31.10.13

Umetnost i moda - Dva elementa koja se prepliću u Chanel kolekciji proleće/leto 2014

Za ovu kolekciju, Karl Lagerfeld je inkorporirao ideju mode kao umetnosti, u ponudi sa dosta boja. Kao odavanje pošte poznatim kompletima od tvida na koje je ovaj modni brend veoma ponosan, Lagerfeld nam sada nudi različite teksture sa aspektima boja. 


























22.10.13

Jimmy Choo zima 2013/20144 - Luksuz i senzualnost

Jimmy Choo za nadolazeću jesen / zimu 2013/2014  daje  nam uzbudljiv pogled na novi dizajn njegove nove kolekcije cipela.  S novim stilom i proširenom paletom boja  usmjeren je na  eleganciju i sofisticiranost što ljubitelji njegova dizajna i očekuju.

























20.10.13

Christian Louboutin - Cipele u pet nijansi koje se prilagođavaju boji kože

Nova kolekcija Louboutin cipela predstavljena je u pet nijansi, od bež do boje kestena, koje se trebaju prilagoditi koži kupca. 



Marilyn Monroe - novo zaštitno lice parfema Chanel N°5

Nikol Kidman, Odri Tatu i Bred Pit imali su čast da predstavljaju apsolutnu klasiku, parfem Chanel N°5. Danas im se pridružila još jedna legenda - zaštitno lice je postala Marilin Monro. Marilin nije odabrana slučajno. Ona je u intervjuu za časopis Life, 1952. godine izgovorila svima znanu rečenicu kako spava obavijena samo mirisom par kapljica parfema Chanel N°5. Kako i na koji način će biti predstavljena cela reklamna kampanja moći ćemo da vidimo uskoro.


























9.10.13

Adriana Lima - Koža i seksipil za brazilski Vogue

Adriana Lima, jedna od najbolje plaćenih i najseksipilnijih modela svijeta 32-godišnja brazilka na naslovnici je Voguea za listopad 2013., odjevena u izazovnu i provokativnu kombinaciju, ali istodobno luksuznu i  glamuroznu.  Poznata je i po anganžmanima za Victoria's Secret, a pozirala je za mnogobrojne svjetske dizajnere i krasila naslovnice raznih svjetskih časopisa. 


Calzedonia - Kolekcija tajica i čarapa za jesen/zimu 2014.

Kolekcija tajica i čarapa Calzedonia za jesen/zimu 2014. bogata je i prepuna raznih uzoraka, dezena i materijala, boja i printeva. Tajice su kožne ili posute sjajom, a čarape čipkaste, s cvijetnim dezenom ili drugim printevima.
Emily Didonato zaštitno je lice ove kolekcije poznatog talijanskog modnog brenda za 2014. godinu. Ove savršena kolekcija idealna je  za sve djevojke i žene, te za one koje imaju različite ukuse i stilove, a zajednički im je posebni naglasak stavljen na eleganciju ili seksipil u hladnim danima. 


6.10.13

Louis Vuitton kolekcija cipela Jesen/Zima 2013

Jesen/Zima 2013 kolekcija obuće francuskog luksuznog brenda Louis Vuitton je stigla…Ovaj luksuzni modni brend najavio je dolazak ove kolekcije postavljajući fotografiju američke manekenke Dree Hemingway na svojoj Facebook strani.
























4.10.13

Prefinjeni Dior Cupcakes

Cupcakes su više od slatkiša za sve nas, oni su skupi miks prefinjenosti i ekskluzivnosti. Već smo videli neke od tih slatkiša u izdanju prestižnih modnih kuća, kao na primer Chanel i Louis Vuitton, kao i specijalno izdanje za Dan Zaljubljenih Red Velvet cupcake sa dijamantskim prstenom i druge, ali sada se pojavljuje nešto potpuno novo.
























Burberry Futrole Za Iphone 5s

Uz otkrivanje nove Burberry Prorsum ženske kolekcije, dolazi nam još jedno neverovatno iznenađenje…
Lansirana u februaru ove godine, Runway Made To Order usluga Burberry brenda ponovo je aktuelna. Ovoga puta, ovaj brend nam predstavlja svoj predivni opseg luksuznih, šik i modernih futrola i clutch torbica za iPhone 5S.