29.6.13

"Must Have" Letnji stil

Leto je stiglo, a najveći problem svih devojaka je kako da izgledaju stylish na +40 stepeni, kada se topimo i nije nam do sređivanja. Evo nekih saveta kako to postići:


23.6.13

Najbolje Honeymoon Destinacije

Medeni mesec treba da bude putovanje koje će buditi uspomene na svaki pomen ljubavi, koje ćete vi i vaša druga polovina pamtiti sa osmehom sećati... Zašto onda ne bi to bilo jedno jedinstveno putovanje, puno avanture, dobrih vibracija i nesvakidašnjih prizora?! Iskočite iz kalupa, zaplovite u avanturu vaših života i izaberite neku od egzotičnih destinacija poput Maldiva, Sejšelskih ostrva ili Mauricijusa.
























20.6.13

Lubenica za vruće ljetne dane

Lubenica je  idealno  voće jer savršeno gasi žeđ, a sadrži čak 92 posto vode. Zbog male kalorijske vrijednosti mogu je jesti svi oni koji su pobornici zdravijeg načina prehrane.


19.6.13

Street style - Majli Sajrus

Bila je jako mlada i ljupka, a onda poželela da odjednom odraste i svoj girly stil oblačenja zameni punk-rock stilom. Idol je mnogim tinejdžerima širom sveta, a za svoje uloge dobila je i prestižne nagrade. Majli je rođena 1992 godine, tako da će se njen stil oblačenja tek menjati. Mnogi smatraju da joj blajhana kratka kosa i buntovni stil savršeno pristaju.





















16.6.13

Moderan i praktičan - Kombinezon

Jednostavan, moderan i praktičan komad garderobe - kombinezon. Kombinezoni su osvojili modne piste a onda se našli u našim garderoberima. Savršen su izbor kad nemate vremena da kombinujete i kad ste u nedoumici šta obući.


13.6.13

Pošaljite virtuelni Burberry poljubac!

Komapnije Burberry i Google udružile su se i stvorile projekat koji se možda najbolje može opisati kao virtuelno pismo zapečaćeno poljupcem.
























11.6.13

Isabel Marant dizajnira za H&M

Isabel Marant pariška kraljica printa i ženstvenih haljina, dizajnirati će za poznati švedski street brend H&M, a kolekcija će biti raspoloživa od 14. studenoga 2013.u oko 200 prodavaonica širom svijeta,  te na internetu. 


8.6.13

Brian Atwood - elegantne sandale za ljeto 2013.

Brian Atwood svojim klijenticama iz sezone u sezonu pruža ono što žele, eleganciju i seksipil u isto vrijeme. Šarene sandale i cipele su savršene za dopunjavanje trendi jednobojne odjeće ove sezone.


Za proljeće/ljeto 2013. dizajner je pripremio cipele reptil uzoraka u pastelnim bojama, senzualne "mrežaste" sandale i zanimljive color-block sandale na remenčiće.



Kolekcija sadrži uglavnom visoke potpetice, ali i cipele sa srednje visokom potpeticom, a dolaze u različitim bojama, uzorcima i teksturama. Gladijatorske čizme su također dio kolekcije, a dolaze u tri boje – crna, bijela i brončana.




 Zis -D



7.6.13

Ekskluzivna revija Armanija u Rimu

Armani je 5. juna održao ekskluzivnu modnu reviju u glavnom gradu Italije. Revija pod nazivom "One Night Only" održana je u Palazzo della Civiltà Italiana u centru italijanske prestonice. 


3.6.13

Pistacio - izvor vitamina E

Pistacio, orašasti plod, jedna je od najpoznatijih grickalica, visokog sadržaja vitamina E koji je poznat kao gama tokoferol koji se povezuje s nižim rizikom od razvoja karcinoma. Treba naglasiti da su masti iz oraščića puno zdravije od onih iz životinjskih proizvoda. 


Prvi Armani Caffe u Kanu

Čuveni italijanski modni kreator Giorgio Armani otvorio je vrata svog kafića sa sasvim novim konceptom pod nazivom "Armani/Caffe". Puštanje u rad ovog ekskluzivnog kafića smeštenog na čuvenoj Kroazeti podudarilo se sa svečanim otvaranjem "Giorgio Armani" butika smeštenog odmah pored.
























2.6.13

“Friends” nova sezona na pomolu!?

Glumci popularne serije "Friends" najverovatnije će se okupiti sa ciljem snimanja nove sezone, pišu američki mediji. Prema pisanju magazina Star Media, još uvijek nije poznato da li će David Schwimmer, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Courteney Cox, Matt LeBlanc i Lisa Kudrow prihvatiti ponudu televizije NBC za snimanje sezone koja bi se trebala prikazivati 2014. godine i na taj način ispuniti san miliona fanova. 


1.6.13

Calzedonia - Kupaći kostimi 2013.

Calzedonia, talijanski brand ponovno donosi još jednu super modernu liniju kupaćih kostima. 
Portuglaka Sara Sampaio predstavlja novu Calzedonia kolekciju kupaćih kostima za ljeto 2013.