31.5.13

Porto Zante Villas & Spa

Ukoliko još niste odlučili kuda ove godine na odmor, mi vam predlažemo jedno od najlepših ostrva Grčke -  Zakynthos (Zakintos). Ostrvo poznato po prelepim peščanim plažama i azurno plavom moru.


30.5.13

Lak za nokte od čestica čistog zlata

Lak za nokte Gold Rush Couture by Models Own, izgleda kao obična bočica laka za nokte, samo što je cena ovog luksuznog laka 130.000 američkih dolara. Šta čini ovu verziju laka tako posebnom?
























28.5.13

Kavijar - luksuzna delikatesa

Kavijar je nekad bio pučka hrana, a danas je luksuzna delikatesa i statusni simbol. 
 

27.5.13

Kate Moss za Britanski Vogue

Junsko izdanje britanskog Vogue-a krase fotografije popularne manekenke Kate Moss koja nam pokazuje kako izgleda opuštanje na suncu St. Bart-a. Ona se po ko zna koji put našla na naslovnoj strani jednog od najznačajnijih modnih magazina na svetu.
























26.5.13

Las Vegas - Venetian, grad hotel

Venetian je jedan od onih hotela koji ostavljaju bez daha i najbolja verzija grad - hotela ikad sagrađena, njegova izgradnja je koštala 1,6 milijardi dolara. Hotel je napravljen s vrhunskim casinom i najvećim poker roomom u Las Vegasu.


25.5.13

Pogledajte novi spot Jennifer Lopez

Još jedan vrući letnji hit je pred nama! Savršena Jennifer Lopez nas je ponovo iznenadila svojim izgledom - savršeno zategnutim trbušnjacima, pevačkim i plesnim umećem. Spot je urađen za novi singl "Live It Up", kojim Jennifer najavljuje svoj novi album. 





24.5.13

Pariz - grad romantike, umjetnosti i mode

Njemački pjesnik Heinrich Heine je jednom rekao: «Kada je Bogu na nebu dosadno, on otvara prozor i promatra pariške bulevare.» Glavni grad Francuske uistinu je najromantičniji grad na svijetu.
 

23.5.13

Gwyneth Paltrow je novo zaštitno lice modne kuće Hugo Boss

Glumica Gwyneth Paltrow je novo zaštitno lice novog parfema Nuit Pour Femme modne kuće Hugo Boss, koji je nadahnut elegancijom kultne ženske male crne haljinice.
























22.5.13

Lijepa i njegovana kosa

Zdrava, lijepa i njegovana kosa čini nas zadovoljnima, samouvjerenima i poželjnima. Svaka je žena posebno osjetljiva na svoju kosu. Uvijek želimo da ona izgleda lijepo i njegovano. 


20.5.13

Angelina Jolie - Foto kampanje

Anđelina Džoli je osvojila mnoštvo nagrada za uloge koje je igrala tokom prošlih godina. Ali glumački talenat da stavimo u stranu, divna majka šestoro dece, takođe ima različite "titule" za svoj izgled. Imenovana je od strane mnogih modnih i medijskih kuća među kojima su Vogue u 2002, Esquire u 2004, American FHM i British Harper's Bazaar u 2005, People i Hello! u 2006, Empire u 2007, i Vanity Fair in 2009,  za "najlepšu" ili "naj-seksi ženu" sveta. 

Muškarci su romantičniji od žena

Pripadnici jačeg spola su zapravo romantičniji od žena mada nekad zaboravljaju obljetnice, a poklone za Valentinovo kupuju u zadnji tren.
Tako se 48 posto njih barem jednom u životu zaljubilo na prvi pogled, dok se isto dogodilo manje od 28 posto žena, pokazala je studija Sveučilišta Washington i Sveučilišta Virgina na 10.000 ljudi.


16.5.13

Nova Freywille linija nakita - Spirit of Africa

Napravite još jedan korak i krenite u dalje umetničko putovanje otkrivajući fascinantni duh Afrike koji odaje poštu predivnoj prirodi i ambijentu ovog kontinenta. Freywille predstavlja još jedan očaravajući Safari dizajn delikatnih boja i nežnih nijansi ukrašen glatkim rodijum – paladijumom. Umetnički dizajn dragocenog vaternog emajla, laskajući bojama, koje bude razigrane nijanse afričkog raznolikog svakodnevnog života i vibrantne atmosfere. Nežna žuta boja pustinjskog peska zajedno sa toplim nijansama braon Savane preneće vas na novi Safari, potpuno novo iskustvo za vaša čula.























15.5.13

Dekoracije za dnevnu sobu

Dnevna soba je ona prostorija u svakom domu koja zahtjeva poseban pristup prilikom opremanja.
To je najpopularnije mjesto u kući za obiteljsko okupljanje u toku dana, mjesto za odmor i opuštanje, druženje sa prijateljima i zabavu gostiju.
Zbog toga je imperativ da ovaj prostor bude uređen tako da odiše 'prijateljskom' atmosferom kako bi se svi osjećali udobno. U dnevnoj sobi jako je bitan stil uređenja i ugodni ambijent.


14.5.13

Tom Ford leto 2013 Beauty kolekcija

Letnja beauty kolekcija Tom Forda u ograničenim količinama stigla je u oniline shopovima i velikim svetskim trgovinama. Svaki proizvod iz nove kolekcije okupan je sjajnim česticama koje su savršene za tople letnje dane.


12.5.13

Idealan parfem

Parfem je smjesa eteričnih ulja i isparljivih aromatskih komponenata koja se upotrebljavaju na ljudskom tijelu ili predmetima u svrhu davanja prijatnog mirisa.
 

Velassaru, Maldivi - Luksuzni raj

Maldivi su već dugo poznati kao sinonim za luksuzni odmor, pogledajte još jednom zbog čega...





















10.5.13

Met Ball 2013. - Punk kaos

Godišnji bal Costume Instituta, poznat kao Met Ball, održan je u New Yorku u Metropolitan Museum of Art, a prilika je to da se modna industrija pokaže na svom vlastitom crvenom tepihu.Ove godine posvećen je punkerskoj subkulturi i njenom utjecaju na modnu scenu, a zvijezde iz svijeta glazbe, mode i filma su pokazale kako one vide taj kontroverzni modni pokret.


Crveni tepih na premijeri Velikog Getsbija

O tome kako su poznati bili obučeni, govori vam činjenica da nije iznenađujuće da su Leonardo Di Kaprio i Keri Maligan bili najbolje obučeni, to je od njih i očekivano. Crveni tepih bio je oličenje glamura, stila, elegancije i luksuza, naravno, sa ponekim izuzetkom.


Ralph Lauren, Blue Label

Ralpf Lauren predstavio je Blue Label za proleće 2013. U centru pažnje su žive boje i elegantni šalovi. Ralpf Lauren evocirao je savršeni konjički stil.



8.5.13

Boja donjeg rublja otkriva kakvi ste u krevetu

Gotovo 72 posto žena odlučuje se za boje koje ne odskaču mnogo od boje tijela. Crvena boja gaćica znači da nije sramežljiva, bijela da je spremna za učenje, a ružičasta da ne želi preuzeti glavnu ulogu među plahtama. 


Budite u trendu – Teksas šorts

Teksas šorts je neizostavni odevni predmet kad nam prostignu topli dani. Svake godine on je u trendu. Ove sezone nose se klasični teksas šortsevi ravnog kroja, one koje možete kombinovati uz sandale, štikle, patike…






























7.5.13

Beach Bunny kolekcija

Devojke koje budu ponele na sebi kostime iz ove kolekcije biće u centru pažnje ovog leta. Kolekcijom dominiraju svetle boje, cvetni printovi, detalji od čipke koji ističu dizajn kostima i čine ih zabavnim i šarmantnim. 






















Kokosovo ulje za ljepotu i njegu

Kozmetički preparati s kokosom česti su stanovnici naših kupaonica.Iako ih uglavnom odabiremo zbog neodoljivog mirisa koji nas podsjeća na ljeto, pješčane plaže i toplo more, oni imaju i učinkovita kozmetička svojstva.


5.5.13

Michael Kors - Luksuzni i elegantni satovi

Michael Kors, koji je prije više od 30 godina osnovao brand, kaže: "Ručni sat je jedan od najvažnijih osobnih stvari, koje čovjek nosi. Michael Kors satovi su savršen spoj dizajna i upotrebljivosti, odražavaju sve što želim  eleganciju, luksuz i dizajn ".









Njeno veličanstvo - Čokolada

"Život je kao kutija čokoladnih bombona... Nikada ne znaš šta ćeš dobiti." – majka Forresta Gumpa u filmu "Forrest Gump".

Naša omiljena poslastica, a mnogima i omiljena hrana, čokolada, svoj život počinje kao malo kakao zrno, plod divnog drveta kakaovca.


3.5.13

Kokteli - osvježenje za ljetne dane

Zeleni, crveni, plavi, žuti, narančasti... ima ih svih boja, svih veličina, svih okusa, s alkoholom ili bez. U tom se moru raznolikih boja i okusa jednostavno mora pronaći ponešto za svačije nepce.


2.5.13

Jagode - slasne, ukusne i mirisne

Postoje vjerovanja kako je jagoda afrodizijak, a legenda govori, ako dvostruku jagodu podijelite na pola i pojedete sa osobom suprotnog spola, kako ćete se smrtno zaljubiti jedno u drugo.


Versace Home kolekcija

Firma osnovana u Milanu 1978.godine od strane Gianni Versacea, jednog od najtalentovanijih modnih dizajnera, danas je nosilac standarda italijanske odličnosti širom sveta. Dodatno, bave se i mnogim drugim projektima koji se tiču luksuznog životnog stila i dizajna, koji takođe nose potpis Versacea: luksuzna odmarališta, privatni avioni i helikopteri, super automobili ograničenog izdanja...